Have

Hækplanter

Mange moderne haver i nye boligområder er nu fulde af fliser. Græs og hugge planter giver plads til sten, og i stedet for en hæk vælger mange ejendomsudviklere en mur eller et hegn. Ved første øjekast kan dette virke billigere og vedligeholdelseskrævende end en hæk, men det giver ofte et gråt og noget monotont billede.

Måske er den mest åbenlyse grund til at vælge hækplanter foran en flisebelagt have simpelthen, at hækplanter ser pænere ud. En have med fliser kan være pæn og moderne, men også lidt på den kedelige side. Blomstrende hækplanter ser forskellige ud hver sæson, hvilket gør din have til en livlig helhed. En stedsegrøn hæk med en iøjnefaldende blomstring har omtrent det samme udseende hele året rundt, men der er også liv og bevægelse i den. Den vokser og reagerer undertiden også på vejrforholdene.

En hæk i haven får hele huset til at se bedre ud. Det er derfor også en god løsning at gøre huse i et nyt boligområde attraktivt til salg. Murværk eller installation af et hegn kan virke som en hurtig, nem og billig løsning, men med et antal hurtigt voksende hækplanter kan du også stole på hurtige resultater, der ser endnu bedre ud. Privet er en populær hækplante til dette. Er penge ikke et problem? Så med en færdig hæk har du endda straks et smukt havehegn.

En hæk i haven får hele huset til at se bedre ud. Det er derfor også en god løsning at gøre huse i et nyt boligområde attraktivt til salg. Murværk eller installation af et hegn kan virke som en hurtig, nem og billig løsning, men med et antal hurtigt voksende hækplanter kan du også stole på hurtige resultater, der ser endnu bedre ud. Privet er en populær hækplante til dette. Er penge ikke et problem? Så med en færdig hæk har du endda straks et smukt havehegn.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *